¨

Champion 50 WG 2x40 g

Neohodnoceno
112 Kč / ks 92,56 Kč bez DPH
Skladem

Přípravek je klasifikovaný jako zdraví škodlivý a nebezpečný pro životní prostředí.

Signální slovo: Nebezpečí

Údaje o nebezpečnosti: Bezpečnostní pokyny:
H302 Zdraví škodlivý při požití.
H318 Způsobuje vážné poškození očí.
H410 Vysoce toxický pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky.
P102 Uchovávejte mimo dosah dětí.
P280 Používejte ochranné rukavice/ ochranný oděv/ ochranné brýle/ obličejový štít.
P301+P312 PŘI POŽITÍ: Necítíte-li se dobře, volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO nebo
lékaře.
P305+P351+P338 PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou.
Vyjměte kontaktní čočky jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování.
P391 Uniklý produkt seberte.
P501 Odstraňte obsah/obal předáním na sběrný dvůr do části nebezpečného odpadu.
EUH401 Dodržujte pokyny pro používání, abyste se vyvarovali rizik pro lidské zdraví a životní prostředí

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kontaktní fungicidní a baktericidní přípravek k ochraně proti houbovým a bakteriálním chorobám rostlin a k ochraně meruněk proti mrazu.


Účinná látka:  hydroxid měďnatý 768 g/kg


Jak účinkuje?

Hydroxid měďnatý je fungicid a baktericid s protektivní účinností a širokým spektrem účinku.


Pro jaké rostliny a choroby je registrován?

  • brambor (plíseň bramboová)
  • okurka (plíseň okurková)
  • cibule, česnek (plíseň cibulová)
  • broskvoň (kadeřavost listů)
  • jádroviny (korové nekrózy)
  • hrušeň, jabloň (bakteriální spála)
  • slivoň (puchrovitost)
  • meruňka (korové nekrózy, ochrana květů proti mrazu)
  • fazol na lusky (antraknóza fazolu)
  • celkové registrované použití najdete v záložce  POUŽITÍ nebo v etiketě v záložce PŘÍLOHY.

Jak jej použít?

  • postřikem podle dané choroby - viz. POUŽITÍ nebo ETIKETA
  • postřik ukončete při dokonalém zvlhčení, nejpozději na počátku skanutí kapek aplikační kapaliny z povrchu listu
  • přípravek nesmí zasáhnout okolní porosty (pro které není tento přípravek registrován)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: